Solved

even through wars are deployed correctly in th ear ;but not able to access second war .

Posted on 2011-02-16
11
821 Views
Last Modified: 2013-12-11
we have 2 wars in a ear.even though ear is  deployed correctly ;but not able to access second war .i.we. WeatherWebContentWeb when i hit http://localhost:9080/WeatherWebContentWeb
getting below message 'The webpage cannot be found'

[2/16/11 20:56:52:498 IST] 0000003b WebGroup      A   SRVE0169I: Loading Web Module: WeatherWeb.
[2/16/11 20:56:52:451 IST] 0000003b VirtualHost   I   SRVE0250I: Web Module WeatherWeb has been bound to default_host[*:9080,*:80,*:9443,*:5060,*:5061,*:443].
[2/16/11 20:56:52:498 IST] 0000003b WebGroup      A   SRVE0169I: Loading Web Module: WeatherWebContentWeb.
[2/16/11 20:56:52:529 IST] 0000003b VirtualHost   I   SRVE0250I: Web Module WeatherWebContentWeb has been bound to default_host[*:9080,*:80,*:9443,*:5060,*:5061,*:443].
[2/16/11 20:56:52:529 IST] 0000003b ApplicationMg A   WSVR0221I: Application started: Weather
0
Comment
Question by:chaitu chaitu
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
11 Comments
 
LVL 20

Author Comment

by:chaitu chaitu
ID: 34913721
am getting this error.how to resolve this?

A WebGroup/Virtual Host to handle /WeatherWebContentWeb has not been defined.
0
 

Expert Comment

by:RishiBang
ID: 34913978
Hi chaituu,

You can check the following things

1) The Application deployed correctly. I mean all configuration dependencies are satisfied (Datasources, Security etc.,)
2) After starting the server take a look at the end of SystemOut.log to check for the message "Application XYZ Started successfully"

Attach the error logs if you can.

Thanks,
Rishi
0
 
LVL 20

Author Comment

by:chaitu chaitu
ID: 34914106
please ignore my last comment.
see my application.xml

  <display-name>Weather</display-name>
  <module>
    <web>
      <web-uri>WeatherWeb.war</web-uri>
      <context-root>/WeatherWeb</context-root>
    </web>
  </module>
  <module>
    <web>
      <web-uri>WeatherWebContentWeb .war</web-uri>
      <context-root>/WeatherWebContentWeb </context-root>
    </web>
  </module>
</application>

when i access http://localhost:9080/WeatherWeb its coming.
http://localhost:9080/WeatherWebContentWeb not coming.

if i see my first comment application has started sucessfully

Application started: Weather

0
Plug and play, no additional software required!

The ATEN UE3310 USB3.1 Gen1 Extender Cable allows users to extend the distance between the computer and USB devices up to 10 m (33 ft). The UE3310 is a high-quality, cost-effective solution for professional environments such as hospitals, factories and business facilities.

 
LVL 20

Author Comment

by:chaitu chaitu
ID: 34914170
strange.

we have only static content(js files,images ,css,some html files etc..) in WeatherWebContentWeb  war.

i have created sample test.jsp and placed in WeatherWebContentWeb  and accessed
http://localhost:9080/WeatherWebContentWeb/index.jsp then page is coming but when i try to acess some gif file that is placed in the same context and same folder http://localhost:9080/WeatherWebContentWeb/cardt.gif its not coming.....
0
 
LVL 1

Expert Comment

by:gavin_si
ID: 34914604
Hi,

Have you tried regenerating with web server plug-ins from the admin console?

Gavin
0
 
LVL 20

Author Comment

by:chaitu chaitu
ID: 34914827
plugin-cfg.xml

      below contents were there in above xml file;

      <Uri AffinityCookie="JSESSIONID" AffinityURLIdentifier="jsessionid" Name="/WeatherWebContentWeb/*.jsp"/>
      <Uri AffinityCookie="JSESSIONID" AffinityURLIdentifier="jsessionid" Name="/WeatherWebContentWeb/*.jsv"/>
      <Uri AffinityCookie="JSESSIONID" AffinityURLIdentifier="jsessionid" Name="/WeatherWebContentWeb/*.jsw"/>
      <Uri AffinityCookie="JSESSIONID" AffinityURLIdentifier="jsessionid" Name="/WeatherWebContentWeb/j_security_check"/>
      <Uri AffinityCookie="JSESSIONID" AffinityURLIdentifier="jsessionid" Name="/WeatherWebContentWeb/ibm_security_logout"/>
      <Uri AffinityCookie="JSESSIONID" AffinityURLIdentifier="jsessionid" Name="/WeatherWebContentWeb/servlet/*">

will this issue resolved if i add like this;after adding if i try to regenerating with web server plug-ins from the admin console then old xml file is again coming back..


<Uri AffinityCookie="JSESSIONID" AffinityURLIdentifier="jsessionid" Name="/WeatherWebContentWeb/*">
0
 
LVL 1

Expert Comment

by:gavin_si
ID: 34914960

I dont think so. You should never have to alter the plug-ins file by hand.

Do you get a 404 or a 500 error?

0
 
LVL 20

Author Comment

by:chaitu chaitu
ID: 34914997
i am getting HTTP 404 not found error.

http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/wasinfo/v6r0/index.jsp?topic=/com.ibm.websphere.express.doc/info/exp/ae/rweb_jspengine.html

as per above link i have even changed like this in the ibm-web-ext.xmi in WeatherContentWeb.war/WEB-INF folder but still problem persists.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<com.ibm.ejs.models.base.extensions.webappext:WebAppExtension xmi:version="2.0" xmlns:xmi="http://www.omg.org/XMI" xmlns:com.ibm.ejs.models.base.extensions.webappext="webappext.xmi" xmi:id="WebAppExtension_1" reloadInterval="3" reloadingEnabled="true" additionalClassPath="" fileServingEnabled="true" directoryBrowsingEnabled="false" serveServletsByClassnameEnabled="true">
  <webApp href="WEB-INF/web.xml#WebApp_1297856567155"/>
   <fileServingAttributes xmi:id="FileServingAttribute_1297856567155" name="extendedDocumentRoot"
       value="D:/MYCA/RAD75/SDP/runtimes/base_v61/profiles/was61profile1/installedApps/pc120686Node01Cell/Weather.ear/WeatherContentWeb.war"/>
  <jspAttributes xmi:id="JSPAttribute_1297856567155" name="reloadEnabled" value="true"/>
</com.ibm.ejs.models.base.extensions.webappext:WebAppExtension>
0
 
LVL 11

Expert Comment

by:Radek Baranowski
ID: 34915037
you might want to check this:

http://www.ibm.com/developerworks/websphere/techjournal/0211_brown/brown.html

was is a bit cllumsy when it comes to static content. see the article.
0
 
LVL 20

Accepted Solution

by:
chaitu chaitu earned 0 total points
ID: 34915773
above solutions not worked...

need enable ServingEnabled="true" in the below file has done the trick.

config\cells\pc120686Node01Cell\applications\Weather.ear\deployments\Weather\WeatherContentWeb.war\WEB-INF\ibm-web-ext.xmi
0
 
LVL 20

Author Closing Comment

by:chaitu chaitu
ID: 34978090
none of the above comments  not worked.
0

Featured Post

Building an interactive eFuture classroom

Watch and learn how ATEN provided a total control system solution including seamless switching matrix switch, HDBaseT extenders, PDU, lighting control to build an interactive eFuture classroom.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Configure Web Service (server application) I. Configure security for Web Services methods First, we need to protect Session bean which implements the service: 1. Open EJB deployment descriptor (ejb-jar.xml) in the EJB project that contains you…
Meet the world's only “Transparent Cloud™” from Superb Internet Corporation. Now, you can experience firsthand a cloud platform that consistently outperforms Amazon Web Services (AWS), IBM’s Softlayer, and Microsoft’s Azure when it comes to CPU and …
In this video, viewers will be given step by step instructions on adjusting mouse, pointer and cursor visibility in Microsoft Windows 10. The video seeks to educate those who are struggling with the new Windows 10 Graphical User Interface. Change Cu…
Michael from AdRem Software explains how to view the most utilized and worst performing nodes in your network, by accessing the Top Charts view in NetCrunch network monitor (https://www.adremsoft.com/). Top Charts is a view in which you can set seve…

626 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question