Solved

there is a problem with this page causing internet explorer to  closes and reopen this page

Posted on 2011-02-17
3
597 Views
Last Modified: 2012-08-13
Hi all

I am having an issue with IE8 when I try to log into the following site http://www.ros.ie 
After http://www.ros.ie/ page loads, I then click the link  “Log into ROS”, this link brings me to this page https://www.ros.ie/login.jspm 

This secure page started to load
After a few seconds I get a message saying “there is a problem with this page causing internet explorer to  closes and reopen this page “

Then I get redirected to a page that gives me the option to go to my home page or back to ros.ie

I have reset all advanced settings
I have disabled all Add-ons
I have reset internet explorer
I have uninstalled IE8 and reinstalled
I have installed Firefox but when I try to log into ROS.ie  Firefox just closes
I have updated to the latest virson of Java

If I run IE8 with no Add-ons I can get to the login page but cannot get passed  

Any suggestions on how to get this fixed

Thanks
Robbie  
0
Comment
Question by:IP4IT Staff
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
3 Comments
 
LVL 22

Accepted Solution

by:
Rick Hobbs earned 50 total points
ID: 34917144
When I click Logon to ROS I get a popup asking to load certificate.  If I select it it tries to load a cert from C:\ROS.  Is it possible you have a corrupt or deleted cert in that directory?
0
 

Author Comment

by:IP4IT Staff
ID: 34917336
hi rickhobbs:
thanks for your help

the ros cert is ok as when i run IE with no add-ons it loads the second page ok it just won’t load the cert
I have manually disabled all add-ons in IE but it just won’t load the second page unless I run IE with add-ons  



0
 

Author Closing Comment

by:IP4IT Staff
ID: 34918599
hi rickhobbs:

I cracked it
The issue here was Java

I uninstalled java and then loaded the webpage
After I clicked on the link to “log in to ROS” it asked to install missing plug-ins

I clicked ok and it installed a fresh copy of Java

All works ok now

Thanks for your help
0

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Deploying a Microsoft Access application in a Citrix environment is not difficult but takes a few steps. However, Citrix system people are often of little help, as they typically know next to nothing about Access. The script provided here will take …
Microservice architecture adoption brings many advantages, but can add intricacy. Selecting the right orchestration tool is most important for business specific needs.
The viewer will learn how to use a discrete random variable to simulate the return on an investment over a period of years, create a Monte Carlo simulation using the discrete random variable, and create a graph to represent the possible returns over…
The viewer will learn how to create a normally distributed random variable in Excel, use a normal distribution to simulate the return on an investment over a period of years, Create a Monte Carlo simulation using a normal random variable, and calcul…

740 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question