Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1577
  • Last Modified:

SBS 2008 exchange send connector not working


We've migrated our 2003 SBS to 2008.
Everything works perfext. Except we cant send.messages, they look to be re kept on the queue.
We can receive emails just fine.

The send connector is there by the way.

Any ideas ?
Thanks
0
reliantcorp
Asked:
reliantcorp
  • 2
1 Solution
 
viveksahuCommented:
Hi,

Follow the below article to configure the send connector properly.

http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa998662.aspx
0
 
aoakeleyCommented:
if all the configuration looks ok... is your firewall/isp getting in the way?

if you are using a smart host
- have you checked it is correct? i.e. no typo and it is a host that will relay for you.
- Can you telnet to port 25 on the smart host

if you are not using a smart host
- can you telnet to port 25 on a destination mail server?
eg.
#> telnet  mail.messaging.microsoft.com 25

you should get a response like
220 VA3EHSMHS027.bigfish.com Microsoft ESMTP MAIL Service ready at Sat, 19 Feb 2011 08:27:41 +0000

PS. if doing this from the server you will ned to add telnet client from windows features
0
 
reliantcorpAuthor Commented:

It was a DNS issue. Solved.

Thanks
0
 
reliantcorpAuthor Commented:
It wasnt the send connector but DNS not set on the proper interface.
0

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now