• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 939
  • Last Modified:

Login Script suddenly not working

Dear Experts,

We have a SBS 2003 Server and Windows 7 Clients.  Active directory on the server references a login script which maps 4 network drives.  This has been working perfectly until this morning - however the drives are no longer mapped for any user logging in.

Can anyone suggest how to overcome this.

Thanks
0
grantballantyne
Asked:
grantballantyne
  • 2
1 Solution
 
LufaaCommented:
Are there any changes made in the drive letters on the machines locally? Usb disks added or software which adds virtual dvd's?
0
 
cjrmail2kCommented:
where any updates aplpied to the server yesterday?

Also, can you try and run the scripts manually? Are they mapping resources by IP or DNS name? If its DNS name, check if you can ping the DNS name.

Usually you can run the script and pipe the results to a txt file. Will be a good starting point for troubleshooting.
0
 
grantballantyneAuthor Commented:
Lufaa

Thanks for your reply.  

No changes have been made to the machines locally

Thanks
0
 
LufaaCommented:
When you open a command and go to your netlogon dir and run the login script.
What kind of result do you get.

You first have to figure out if the script will run at all and if so, what error does it show?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now