Want to win a PS4? Go Premium and enter to win our High-Tech Treats giveaway. Enter to Win

x
?
Solved

owa and remote web workplace not working after sharepoint 3.0

Posted on 2011-02-23
11
Medium Priority
?
1,060 Views
Last Modified: 2012-05-11
owa and remote web workplace not working after sharepoint 3.0
0
Comment
Question by:ftsmike
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 4
  • 3
11 Comments
 
LVL 62

Expert Comment

by:gheist
ID: 34970378
Sharepoint Server or Sharepoint Services?
0
 
LVL 35

Expert Comment

by:Cris Hanna
ID: 34970614
which  version of small business server are you running?  2003?
0
 

Author Comment

by:ftsmike
ID: 34970934
yes 2003. And we installed sharepoint 3.0 for small business server. it has to run along side 2.0.
0
VIDEO: THE CONCERTO CLOUD FOR HEALTHCARE

Modern healthcare requires a modern cloud. View this brief video to understand how the Concerto Cloud for Healthcare can help your organization.

 
LVL 35

Expert Comment

by:Cris Hanna
ID: 34970974
Have you tried uninstalling it?  does that fix it?
0
 

Author Comment

by:ftsmike
ID: 34970999
not yet. was hoping to use the 3.0 features of sharepoint.

when i installed I made sure to not use 80 or 443 to interfear with owa and activesync.
Very fustrating.
0
 
LVL 62

Expert Comment

by:gheist
ID: 34971001
You have to restore from backup because you replaced default website of IIS.
0
 
LVL 62

Accepted Solution

by:
gheist earned 1000 total points
ID: 34971029
PS everybody does it at least once, welcome to the club.
0
 

Author Comment

by:ftsmike
ID: 34971048
why wouldn't they document that you will break the built in functionality of SBS by installing one of there own products?

I don't get a new default iis page I get no page found and activesync to the phones also has stopped working.

I can restore but just seems like there is something else.
0
 
LVL 35

Expert Comment

by:Cris Hanna
ID: 34971071
uninstall, then download and run the sbs bpa...fix everything it finds...then try the side install again
0
 

Author Comment

by:ftsmike
ID: 34971116
whats sbs bpa?
0
 
LVL 35

Expert Comment

by:Cris Hanna
ID: 34971827
www.sbsbpa.com  pick the sbs2003 version  Best Practice Analyzer tool
0

Featured Post

Get your Conversational Ransomware Defense e‑book

This e-book gives you an insight into the ransomware threat and reviews the fundamentals of top-notch ransomware preparedness and recovery. To help you protect yourself and your organization. The initial infection may be inevitable, so the best protection is to be fully prepared.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This is a little timesaver I have been using for setting up Microsoft Small Business Server (SBS) in the simplest possible way. It may not be appropriate for every customer. However, when you get a situation where the person who owns the server is i…
It’s been over a month into 2017, and there is already a sophisticated Gmail phishing email making it rounds. New techniques and tactics, have given hackers a way to authentically impersonate your contacts.How it Works The attack works by targeti…
Windows 8 comes with a dramatically different user interface known as Metro. Notably missing from the new interface is a Start button and Start Menu. Many users do not like it, much preferring the interface of earlier versions — Windows 7, Windows X…
With the advent of Windows 10, Microsoft is pushing a Get Windows 10 icon into the notification area (system tray) of qualifying computers. There are many reasons for wanting to remove this icon. This two-part Experts Exchange video Micro Tutorial s…

636 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question