Attachment not coming thru for One User

One of our Sales Reps is not getting .pdf attachments from one of his customers, yet his Customer Service Rep. does get the .pdf on the same email.

We use Outlook 2003 on an Exchange 2003 Standard Server.  We also use Xwall.

It's a mystery to me, since he gets attachments from other senders.

Any ideas of what to check for?

Thanks
smullen0222Asked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
smullen0222Connect With a Mentor Author Commented:
We are thinking (but don't really know) that there might be something at the senders end causing the problem.

Another person from the same company sends to our Sales Rep and the attachment comes thru.
0
 
ccnsConnect With a Mentor Commented:
is the attachement stripped or is there an error message?
does the user still get the email? without attachment?
0
 
prashant_sawantConnect With a Mentor Commented:
might be the cause here is that the .pdf file is been bloacked by the antivirus, usally such issues are caused by AV , thinking that the attachement might be affected.
0
 
smullen0222Author Commented:
There is no error message and the user still gets the email without the attachment.

He is able to get other .pdf's and his CSR gets the attachment.

They are both running the same Symantec AV version.
0
 
smullen0222Author Commented:
Could not solve the problem.  The workaround is to have someone else email the attachment.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.