Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
?
Solved

Logo is not Appearing

Posted on 2011-02-26
8
Medium Priority
?
391 Views
Last Modified: 2012-05-11
I have changed the Default WSS 3.0 Logo from Central Website by following below link.

http://www.epmcentral.com/sharepoint3/wss3-defaultlogo.php "

Its work fine on WSS 3.0 Server Machine it self with Administrator account only.

If I use any other account with Read Only or Contributor RIGHTS it does not appear.

Also if I browse the Site from other PCs the LOGO or changed image is not appearing too.

Any tip?





0
Comment
Question by:sportsboy
8 Comments
 
LVL 2

Accepted Solution

by:
robertosljunior earned 2000 total points
ID: 34988001
Apparently this is a permissions issue in the library where the image is stored.
0
 

Author Comment

by:sportsboy
ID: 34988245
seems not because even with Administrator Account on other PCs, it also not appearing
0
 
LVL 10

Expert Comment

by:pramodsk40
ID: 34989192
make sure the image/CSS where you changed logo is in published state...
0
Veeam Task Manager for Hyper-V

Task Manager for Hyper-V provides critical information that allows you to monitor Hyper-V performance by displaying real-time views of CPU and memory at the individual VM-level, so you can quickly identify which VMs are using host resources.

 

Author Comment

by:sportsboy
ID: 34990080
how to chk that?

               published?
               Permission?
0
 
LVL 7

Expert Comment

by:AlMothanaAlOmari
ID: 34991354
its a common behavior , what should you do is to go to your new logo in the folder and navigate the logo right click and  grant a full permission to all users
0
 
LVL 10

Expert Comment

by:pramodsk40
ID: 34991825
goto the location where image/css is there....sharepoint should show you which state it is in, select/right click you should have options to checkin and publish
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:navdeepmadan
ID: 34994489
Add imageviewer web part and add the same photograph again and check if everbody is able to see the image.

if yes, then close the previous webpart and use the new webaprt
0
 

Author Closing Comment

by:sportsboy
ID: 35140298
ok
0

Featured Post

What does it mean to be "Always On"?

Is your cloud always on? With an Always On cloud you won't have to worry about downtime for maintenance or software application code updates, ensuring that your bottom line isn't affected.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

There is one common problem that all we SharePoint developers share: custom solution deployment. This topic can't be covered fully in this short article, so all I want to do in this one is to review it from a development-to-operations perspectiv…
I thought I'd write this up for anyone who has a request to create an anonymous whistle-blower-type submission form created using SharePoint 2010 (this would probably work the same for 2013). It's not 100% fool-proof but it's as close as you can get…
How to fix incompatible JVM issue while installing Eclipse While installing Eclipse in windows, got one error like above and unable to proceed with the installation. This video describes how to successfully install Eclipse. How to solve incompa…
Please read the paragraph below before following the instructions in the video — there are important caveats in the paragraph that I did not mention in the video. If your PaperPort 12 or PaperPort 14 is failing to start, or crashing, or hanging, …

916 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question