• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 900
  • Last Modified:

exchange 2007 owa login page does nothing

I hav a 2007 exchange server all roles on one server with active synce and owa connections along with outlook connections.
Everything worked well untill active synce was added and then the owa logon page comes up and you enter user and password press enter and nothing happens , no error on screen or in the event viewer.

One other tning happened is the manage console gets authentication error when trying to manage the exchange environment. The error stgates that the account that is used to bind to AD has bad password.

I cleared the cache and it did not help. I rebooted and it did not help.

please help what can I look at to get theses issues resolved.
0
John Myers
Asked:
John Myers
  • 3
1 Solution
 
Justin YeungSenior Systems EngineerCommented:
double check the virtual directory on exchange, see if there is any application pool assigned.

0
 
MichaelVHCommented:
Hi there,

Are you getting an error when logging in through OWA? If so, could you please be so kind and post the error-details here?

Thanks!
0
 
John MyersConsultantAuthor Commented:
I fixed it .
It was the wen.config file set to forms .

Thanks
0
 
John MyersConsultantAuthor Commented:
ok
0
 
John MyersConsultantAuthor Commented:
I fixed it
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Cloud Class® Course: CompTIA Cloud+

The CompTIA Cloud+ Basic training course will teach you about cloud concepts and models, data storage, networking, and network infrastructure.

  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now