• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 185
  • Last Modified:

Why do I have to re enter user security after an import

After I perform an import (into a different web app) the security groups & users show up correctly, however they receive an access denied error until I go back into the site and add them in again.  

I did the export and import with -includeusersecurity and they are listed in the imported site but somehow it doesn't recognize them?  

Does anyone know what might cause this or what I can do to correct this problem?

Thank you
1 Solution
Are you doing the import in the same domain?

This happens because of sid is changed. we had similar issues. so in that case just need to update userinfo table with sql sid function. it does resolve it. backup is good in advance.
swtjen1Author Commented:
This is going to sound stupid...but what is the userinfo table?  I know about the user profile stuff but this is new to me.  Is that the same table?
This question has been classified as abandoned and is closed as part of the Cleanup Program. See the recommendation for more details.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now