Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 789
  • Last Modified:

Arcserv R15 Backup System - Migration to Tape

My Migration from VTL to Physical tape failed in the past due to tape drive issues and now every time I rerun a past migration job it asks for a tape that I cannot find due to it probably being erased. Is there a way to run Migration jobs to a blank or usable tape in Arcserv R15? i have to get the data off VTL to the physical tape. The server is Windows 2003, SP2
0
Darrell Kirby
Asked:
Darrell Kirby
  • 2
2 Solutions
 
nappy_dThere are a 1000 ways to skin the technology cat.Commented:
Let's check the options you have set for the media.

-edit the job
-click on options
-click on the media tab
-media should be set to "same media, blank media or any media"
0
 
Darrell KirbyAuthor Commented:
I had already done this. I decided to use the Tapcopy command to migrate VTL to tape.

Thanks.
0
 
nappy_dThere are a 1000 ways to skin the technology cat.Commented:
What is the error code?
0
 
dovidmichelCommented:
I don't know for sure but would have thought the migration job would have used a blank tape as long as it was in the same group. I'm accepting that by "blank" the tape was either erased or new so that it showed up as Blank Media. Anyways you got the solution with tapecopy.exe.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now