Solved

exchange 2010 outbound send connnector loop

Posted on 2011-03-01
4
533 Views
Last Modified: 2012-05-11
Hello, i am in a single server 2007/2010 enviroment.  I finished moving all the mailboxes from 2007 and am working on decomissioning.  all along the 2007 server has been used as the source server in my internet send connector.

Today i went to change it to use the 2010 server.  the submission queue backs up and reports that their is a loop.  I change it back to the 2007 server and it flushes them thru.  

I ran the mailflow troubleshooter when it was looping and it said nothing was wrong.

thoughts?
0
Comment
Question by:BBQSTEAK
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
  • 2
4 Comments
 
LVL 49

Assisted Solution

by:Akhater
Akhater earned 500 total points
ID: 35016552
how is the connector setup ? is it setup to use a smart host connector ? or use mx ?
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
BBQSTEAK earned 0 total points
ID: 35019378
Hey all, I figured it out.

Whatever DNS server my 10 server was pointing at was doing something weird, somehow.  I pointed it to another DNS server and everything started working right away.   No idea..

Thanks
0
 
LVL 49

Expert Comment

by:Akhater
ID: 35019519
glad it was sorted out
0
 
LVL 1

Author Closing Comment

by:BBQSTEAK
ID: 35174626
na
0

Featured Post

Enroll in July's Course of the Month

July's Course of the Month is now available! Enroll to learn HTML5 and prepare for certification. It's free for Premium Members, Team Accounts, and Qualified Experts.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This article aims to explain the working of CircularLogArchiver. This tool was designed to solve the buildup of log file in cases where systems do not support circular logging or where circular logging is not enabled
A couple of months ago we ran into an issue that necessitated re-creating our Edge Subscriptions. However, when we attempted to execute the command: New-EdgeSubscription -filename C:\NewEdgeSub_01.xml we received an error indicating that the LDAP se…
In this video we show how to create an Address List in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Organization >> Ad…
There are cases when e.g. an IT administrator wants to have full access and view into selected mailboxes on Exchange server, directly from his own email account in Outlook or Outlook Web Access. This proves useful when for example administrator want…
Suggested Courses

622 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question