• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 396
  • Last Modified:

Sharepoint Services 3.0 authentication issue

Hi All,

I have just re-installed windows server 2003 on our terminal server.  For some reason I now cannot access our intranet. I get a "page cannot be displayed" error  It does not come up with an authentication prompt untill I attempt to refresh the page.  if i enter correct authentication details it lets me in. if i dont it denies me (obviousluy).

Viewing sharepoint on other computers works fine. we do not need to normally enter user credentials.

I have seen this issue before with user SID's i am wondering if it is a similar issue?

Thanks,

Josh
0
joshuayoung
Asked:
joshuayoung
1 Solution
 
ezskolCommented:
Has your IE security been configured correctly?  Are you using IE8 by any chance?
0
 
joshuayoungAuthor Commented:
Yes i am using IE8. What security settings do you recomend i change.
IE8 is being used on all the other unaffected computers as well.  have compared settings but all seem to be the same... unless I have missed something.....
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now