Publishing Sharepoint Through Xenapp 4.5, javascript errors

Hello,

I am assisting a customer who is experienceing an issue publishing a Sharepoint intranet as a published app in Xenapp 4.5.

The intranet page loads fine but we keep experiencing javascript errors throughout the site. One script in particular does a client side redirect to a SQL reporting services report.

We can manually type the URL of the SQL report and it functions fine through citrix. The issue arises on the sharepoint site where the script that redirects to the SQL reporting server's url does not run.

It seems like all javascripts are not running through citirx with new users. If I log on to the Citrix Server locally as the user account everything works fine.

Now, here is the wierd part.

If I log on locally to the server with the users account and log off immediately, I can now log on to the Citrix published application and all works fine.

Now, if I delete the users roaming profile we are back to square one.

Javascript errors throughout the sharepoint site through Citrix. Until, I log on locally and log off on the server. After the log on locally, everything works fine in Citrix.

Any idea what would cause this behauvior and how can we resolve.

miteldatanetAsked:
Who is Participating?
 
sabby447Commented:
Here is what i would try to do :

1. Add the local intranet site in Intranet site zone in IE using group policy
2. Add the SQL site in the Intranet site zone in IE
3. Check settings for creating the user profile on server when he fires the application on the XenApp server
4. If the above doesnt work then disable IE ESC from Server manager to check if that helps

Please share if this is helpful and any findings after these steps
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.