?
Solved

UC560 upgrade CUE to 8.0.3, now notification partially broken

Posted on 2011-03-05
2
Medium Priority
?
1,405 Views
Last Modified: 2012-05-11
I've upgraded my UC560 to 8.1 and CUE 8.0.3.  Settings appear OK, and enable system wide notifications is turned on.  I can set a private mailbox to deliver a notification to an email address, and it works great.  I've tested several private mailboxes since the upgrade, enabling some that have never used notification, and they also work.

But the GDM that had an email notification setup all along now will not work. In fact, when in Unity Express, I go to "Subscription Notification settings", select the extension, ensure the option is enabled, and select the extension.  

I select "email inbox", "check enable notification for this device", (re)enter my email address, and change "urgent messages" to "all messages".  I verify the time selection, its defined for all 24 hours, and click apply.  I receive "saved successfully", but it unchecks the "enable notification" box and simply doesn't work.

If I select the extension from the main pane and choose "My notification devices" my email address appears in "email inbox", but when I select "email inbox" to drill down into the settings, the "Enable Notification" box is unselected and GREYED OUT.

In CCA (ver3), I can navigate on the 560 to configure, telephony, users and extensions, voicemail, and the setup screen has "enable voicemail notifcation" checked, and 24 hours selected.  Enable email notification is setup, with smtp info, etc. (and its working as all other notifications deliver).  Selecting the notification tab shows the settings for mailboxes subscribed, and the GDM extension is listed with the correct information (my email address, notification is checked with all message selected).

I am at my wits end with no tech support until Monday, and a GDM I need to have properly functioning to meet SLA's.  Ideas?

TIA!
0
Comment
Question by:pbenningfield
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
2 Comments
 
LVL 2

Accepted Solution

by:
pbenningfield earned 0 total points
ID: 35084958
Nevermind, self resolved.
0
 

Expert Comment

by:OGNTech
ID: 36292828
i have the same issue and the same upgrade path. cisco said to rebuild the cue. what did you do?
0

Featured Post

What does it mean to be "Always On"?

Is your cloud always on? With an Always On cloud you won't have to worry about downtime for maintenance or software application code updates, ensuring that your bottom line isn't affected.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

So you think no one can listen in on your VOIP conversations, eh? Well... if you haven't setup Secure Real Time Transport (SRTP), your voice communications can be hacked into by just about anyone! First, let's talk about the intended audience for…
Implementing Avaya's One-X portal is pretty painless, until you want to deploy this to the Android and iPhone clients when these clients are outside of your network. The clients will also work within your local network. Here is our experience and so…
Do you want to know how to make a graph with Microsoft Access? First, create a query with the data for the chart. Then make a blank form and add a chart control. This video also shows how to change what data is displayed on the graph as well as form…
Are you ready to place your question in front of subject-matter experts for more timely responses? With the release of Priority Question, Premium Members, Team Accounts and Qualified Experts can now identify the emergent level of their issue, signal…

649 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question