Solved

Microsoft Deployment Error on install of new image with Lite Touch

Posted on 2011-03-07
2
2,233 Views
Last Modified: 2012-05-11
I am encountering the following error using Lite Touch to grab an image (WINDOWS 7 ENTERPRISE) that I setup using Deployment Workbench. The Lite-Touch-PE loads fine and I am able to select my image from the list. It goes through the preparation of the drive and formats the hard drive. When it proceeds to install the image file it immediately errors with this message.

ERROR - Unable to find setup, needed to install image \\location\image.wim
ZTI ERROR non-zero return code = -2147467259 0X800004005

Failed to run the action: Install Operating System
Incorrect function (Error:00000001; Source: Windows
The execution of the group (Install) has failed and the execution has been aborted.
An Action Failed.

 Any Ideas?
0
Comment
Question by:cmartineau
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
2 Comments
 
LVL 12

Accepted Solution

by:
Craig Bowman earned 500 total points
ID: 35059398
0
 

Author Closing Comment

by:cmartineau
ID: 35059448
Thank You!
0

Featured Post

Revamp Your Training Process

Drastically shorten your training time with WalkMe's advanced online training solution that Guides your trainees to action.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

How to set-up an On Demand, IPSec, Site to SIte, VPN from a Draytek Vigor Router to a Cyberoam UTM Appliance. A concise guide to the settings required on both devices
A quick guide on how to use Group Policy to create a custom power plan and set it active on Windows 7.
This Micro Tutorial will give you a introduction in two parts how to utilize Windows Live Movie Maker to its maximum editing capability. This will be demonstrated using Windows Live Movie Maker on Windows 7 operating system.
Windows 10 is mostly good. However the one thing that annoys me is how many clicks you have to do to dial a VPN connection. You have to go to settings from the start menu, (2 clicks), Network and Internet (1 click), Click VPN (another click) then fi…

738 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question