iis will not work on xp sp3

I've installed IIS on lap top with XP SP3 but it will not work. I think it's a security problem during the install. I believe there is a registry fix for this problem but I can't remember what it is.
ACMCTAsked:
Who is Participating?
 
ACMCTConnect With a Mentor Author Commented:
fixed with reinstall of OS
0
 
DraxonicCommented:
Ah, I have a note somewhere with the fix for this. I'll locate it and post it for you, but it's at home, so I won't be able to post it for 12 hours.

If someone else can help you in the meantime, that's great.
0
 
wantabe2Commented:
check your windows firewall settings as well as any 3rd party AV & firewall settings
0
Cloud Class® Course: CompTIA Healthcare IT Tech

This course will help prep you to earn the CompTIA Healthcare IT Technician certification showing that you have the knowledge and skills needed to succeed in installing, managing, and troubleshooting IT systems in medical and clinical settings.

 
DraxonicCommented:
Sorry, when I got home and hooked up the Hard Disk with that note on it, all the msg file had was the subject, so I've lost the data. If I can remember it, I'll post again. Good luck.
0
 
bitlaCommented:
Post the error message
0
 
ACMCTAuthor Commented:
reinstalled OS
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.