• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 635
  • Last Modified:

BusinessObjects XI Release 2 - Infoview not logging in

Hi,

I running BusinessObjects XI Release 2 and Im not able to log in at Infoview or CMC. (error attached in the picture).

Pls advise.

Tks,
Joao
cmc.JPG
infoview.JPG
0
joaotelles
Asked:
joaotelles
  • 3
  • 2
1 Solution
 
Kurt ReinhardtCommented:
It looks like your server is down.  Launch the CCM (Central Configuration Manager) from your programs list on the server and check that the main services are running.  If they are, try stopping and starting them back up.  If that doesn't work, reboot.

~Kurt
0
 
joaotellesAuthor Commented:
Im running it on Solaris 10.

Do you know the command line I should use to restart it?

like: ccm -start
0
 
joaotellesAuthor Commented:
Did not described how to restart it.
0
 
Kurt ReinhardtCommented:
I'm not familiar with Solaris.  Are you unable to use the graphical CCM in that OS?

~Kurt
0
 
joaotellesAuthor Commented:
Thats ok :) I found it in some manuals.

businessobjects -start was the command used.

Tks for the help
0

Featured Post

Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now