• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 826
  • Last Modified:

SMTP Connectors are in retry mode and getting transport errors

There are about 3-4 smtp connectors that are on retry and have been for a day now. The recipient gets a message back saying that:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipients has been delayed.

not entirely sure why.  Below are also a couple of error messages in event  viewer.  Why are the SMTP connectors not working, why am I getting the following errors, and how do I fix the delayed messages?

Getting MS Exchange Transport errors Event ID# 7004
This is an SMTP protocol error log for virtual server ID 1, connection #273. The remote host "70.101.228.174", responded to the SMTP command "xexch50" with "504 Need to authenticate first  ". The full command sent was "XEXCH50 2348 3  ".  This will probably cause the connection to fail.

Also Event ID# 7010
This is an SMTP protocol log for virtual server ID 1, connection #271. The client at "70.101.228.82" sent a "xexch50" command, and the SMTP server responded with "504 Need to authenticate first  ". The full command sent was "xexch50 4308 2".  This will probably cause the connection to fail.

Thanks A Lot!
0
ETI2010
Asked:
ETI2010
1 Solution
 
PenguinNCommented:
Check the following article http://support.microsoft.com/kb/843106
0
 
ETI2010Author Commented:
I've verified that information and I'm still seeing stuff in retry under Queues.  Any other suggestions?
0

Featured Post

Veeam Disaster Recovery in Microsoft Azure

Veeam PN for Microsoft Azure is a FREE solution designed to simplify and automate the setup of a DR site in Microsoft Azure using lightweight software-defined networking. It reduces the complexity of VPN deployments and is designed for businesses of ALL sizes.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now