Still celebrating National IT Professionals Day with 3 months of free Premium Membership. Use Code ITDAY17

x
?
Solved

Web Interface & PNA is not working.

Posted on 2011-03-16
4
Medium Priority
?
742 Views
Last Modified: 2012-05-11
When I try to launch WI and PN I am getting error. I have attached plugin error too. Please help

WI error when I try this url  http://citrixxenn/Citrix/AccessPlatform/auth/login.aspx

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
</configuration>
 

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
</configuration>
 

Plugin-err.png
0
Comment
Question by:Sekar Chinnakannu
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
4 Comments
 
LVL 19

Accepted Solution

by:
basraj earned 2000 total points
ID: 35164076
Try this

http://geekswithblogs.net/ranganh/archive/2005/04/25/37613.aspx

If it doesn't fix, it's time to repair your site. Just right click on the WI and do a repair
0
 
LVL 25

Author Comment

by:Sekar Chinnakannu
ID: 35178435
After recreating site issue resolved.
0
 
LVL 19

Expert Comment

by:basraj
ID: 35178545
Great!
0
 
LVL 19

Expert Comment

by:basraj
ID: 35178649
Can you close this and award points?
0

Featured Post

What is SQL Server and how does it work?

The purpose of this paper is to provide you background on SQL Server. It’s your self-study guide for learning fundamentals. It includes both the history of SQL and its technical basics. Concepts and definitions will form the solid foundation of your future DBA expertise.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Citrix XenDesktop 7.6 Citrix Policies Graphics
Restoring deleted objects in Active Directory has been a standard feature in Active Directory for many years, yet some admins may not know what is available.
How to install and configure Citrix XenApp 6.5 - Part 1. In this video tutorial we have explained step by step installation of Citrix XenApp 6.5 Server on Windows Server 2008 R2 is explained in this video. We have explained the difference between…
This demo shows you how to set up the containerized NetScaler CPX with NetScaler Management and Analytics System in a non-routable Mesos/Marathon environment for use with Micro-Services applications.

705 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question