Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 709
  • Last Modified:

OWA 2003 404 Error AFTER Login

I've previously configured OWA 2003 without any great difficulties.  Now I have a single SBS 2003 on which I need to have OWA working and it's giving me grief.  No FE/BE architecture.  Single domain, single server, less than 10 users.

it's pretty simple:  Browse to http:\servername\exchange\owa and the login page comes up, no problem (after the usual certificate error).  I enter a username and password.  Then I get "Page cannot be displayed"  Error 404.

Thinking it might be a network problem, I tried accesing it right on the SBS 2003 box but get the exact same problem (login page, enter username/password, error 404).

I've gone so far as to setup a test server with a fresh install of SBS 2003 and get the same thing.

Any suggestions?
0
Sabbec
Asked:
Sabbec
  • 2
1 Solution
 
Viral RathodConsultantCommented:
Try

http:\servername\exchange
https:\servername\exchange

Do not put owa after exchange ,Let us know the results.

0
 
SabbecAuthor Commented:
Now I feel really stupid.  It worked.  Thank-you for your help.
0
 
Viral RathodConsultantCommented:
Good to hear! ,Thanks for the update & points,Have a great day.
0

Featured Post

Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now