Backup Exec failing for exchange server

Exchange backups failing.  I am using BE 12.5 to backup Exchange 2003 to a Lefthand SAN.

Errors I am getting:

"Job ended: Saturday, March 19, 2011 at 5:32:04 AM
Completed status: Failed
Final error: 0xe00084af - The directory or file was not found, or could not be accessed.
Final error category: Job Errors

For additional information regarding this error refer to link V-79-57344-33967
Backup- \\EXCHG02\Microsoft Information Store\First Storage Group
Database  was not found, or could not be accessed.
Database  was not found, or could not be accessed."

and

"Job ended: Monday, March 21, 2011 at 8:23:02 AM
Completed status: Failed
Final error: 0xe000fe30 - A communications failure has occurred.
Final error category: Server Errors

For additional information regarding this error refer to link V-79-57344-65072
Backup- \\EXCHG02\Microsoft Information Store\First Storage Group
V-79-57344-65072 - The Exchange Store service is not responding. Backup set canceled.
V-79-57344-3850 - The media operation was terminated by the user.
V-79-57344-65072 - An error occurred while connecting to the Backup Exec Remote Agent on the media server. Ensure that the job options are correct, and then submit the job again. The backup set was not created."



spacoitAsked:
Who is Participating?
 
Cheever000Commented:
Have you tried restarting the Backup exec remote agent service on the exchange server, some times with backup exec it just stops working and the restart of the service fixes it right up.
0
 
Ahmed786Commented:
There could be numerous issue when backup fails.

1> Check if the backup fails for only one server or for all the servers under that job name ?

2> If it is for one server then pls check backup agent service on that server is stop or not responding (restart n try)

0
 
spacoitAuthor Commented:
@Cheever000 the remote agent has been restarted and reinstalled

@Ahmed786 There is only one server on in this job.  I will check to see if it stops responding.
0
 
Ahmed786Commented:
so is it just stops without backing any bytes or ?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.