Burner LG GSA4081B problem with Fujifilm

Hi everyone,

I recently formated a computer and reinstalled everything with Windows XP. Before the LG GSA4081B was working perfectly when burning or reading DVD Fujifilm with Nero 6. But now, it doesn't work. All other media work fine. I've tried updating the firmware but it doesn't work.

Any idea why Fujifilm doesn't work anymore?

Thank you!
jonathan_camirandAsked:
Who is Participating?
 
nobusConnect With a Mentor Commented:
did you install all the drivers for your mobo ? if not do that first !
0
 
willcompCommented:
Install CDBurnerXP and ensure that there is no problem with the media: http://cdburnerxp.se/en/home

If media burns with CDBurnerXP, see if there are any updates for Nero 6 that add burner and media support. Nero 6 is rather dated and your media may not be recognized by Nero. If media will not burn using CDBurnerXP, then media may be faulty.

Are you having trouble reading previously burned and finalized discs?
0
 
jonathan_camirandAuthor Commented:
Thank you, i'll try. No before the format everything was working fine. Fujifilm was working perfectly!
0
 
web_trackerCommented:
Have you tried more than one disc, you maybe trying to burn on a bad disc. Not all the discs may be perfect and you may have one or two or more discs out of the 50 discs in a package that just will not burn because of flaws in the media that came from the manufacturer. Some manufacturers discs are poorly made and you may end up with lots of discs that just will not burn.
0
 
jonathan_camirandAuthor Commented:
yep i've tried that. It not only when burning ... when he read the Fujifilm it doesn't work too
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.