Solved

Transport service automatically stopping after uninstall forfront security

Posted on 2011-03-22
11
390 Views
Last Modified: 2012-06-21
Transport service automatically stopping after uninstall forfront security from exchange 2010. POP3 also not working.

Your quick response is highly appreciated
0
Comment
Question by:☠MAS☠
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 6
  • 5
11 Comments
 
LVL 27

Author Comment

by:☠MAS☠
ID: 35193305
awaiting your reply
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:prashant_sawant
ID: 35193384
Have u restarted the server after the uninsatllation process.
0
 
LVL 27

Author Comment

by:☠MAS☠
ID: 35193392
Yes
0
Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

 
LVL 27

Author Comment

by:☠MAS☠
ID: 35193404
I tried reinstalling of Hub. even after that it is the same
0
 
LVL 4

Assisted Solution

by:prashant_sawant
prashant_sawant earned 500 total points
ID: 35193416
have u checked in registry
HKeyLocalMachine--> System --> CurrentControlSet-->Services -->MSExchangeTransport --> Look for a key called "DependOnService

remove the ket where says forefront
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:prashant_sawant
ID: 35193418
then try starting the service
0
 
LVL 27

Author Comment

by:☠MAS☠
ID: 35193435
This also I tried but it is the same

Please help
0
 
LVL 4

Assisted Solution

by:prashant_sawant
prashant_sawant earned 500 total points
ID: 35193479
Try running EXPA on the server, i suppose this will help you.....
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:prashant_sawant
ID: 35193704
has the issue resolved.....
0
 
LVL 27

Accepted Solution

by:
☠MAS☠ earned 0 total points
ID: 35207996
I simply installed the forefront back without doing any configuration.
It solved my problem, I could not find a proper solution as time matters
0
 
LVL 27

Author Closing Comment

by:☠MAS☠
ID: 35239081
Installed back the forefront for the time being to make the Transport service stable
0

Featured Post

Office 365 Training for Admins - 7 Day Trial

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

There are times when we need to generate a report on the inbox rules, where users have set up forwarding externally in their mailbox. In this article, I will be sharing a script I wrote to generate the report in CSV format.
This article provides a convenient collection of links to Microsoft provided Security Patches for operating systems that have reached their End of Life support cycle. Included operating systems covered by this article are Windows XP,  Windows Server…
This tutorial will walk an individual through configuring a drive on a Windows Server 2008 to perform shadow copies in order to quickly recover deleted files and folders. Click on Start and then select Computer to view the available drives on the se…
This tutorial will show how to configure a single USB drive with a separate folder for each day of the week. This will allow each of the backups to be kept separate preventing the previous day’s backup from being overwritten. The USB drive must be s…
Suggested Courses

617 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question