BLOB not found error?

I've recently started to get a "BLOB no found" error and I can't figure out what it is or how I got it. It pops up every 5 minutes or so.

I've restored my laptop (Windows 7) to an earlier date and I'm still getting it.

I haven't installed any programs recently... I just don't know where it came from.

Any ideas?
Twigg847Asked:
Who is Participating?
 
Twigg847Connect With a Mentor Author Commented:
I tried it and it still didnt work. I instead, removed all the rss feeds and re-installed them. Works fine now.
0
 
ded9Commented:
Try clean boot

Clean Boot Process
Click Start-msconfig-click on services tab -put a check on hide all microsoft services and then click disable all. Click on startup tab and disable all.

Restart the computer. Enable two service and startup at a time. Restart the computer during this process to find out which software is creating this problem.

Try it


Ded9
0
 
Twigg847Author Commented:
I've figured out the program that is causing it: Feedreader - my RSS reader.

I uninstalled, then re-installed but the BLOB error is back again. I've tried to find the problem via their website but I"m getting no help.
0
 
ded9Commented:
In this case first install the program then download youruninstaller.

1. Download

http://www.ursoftware.com/dlds/public/yusetup2010.exe

2. Select pro option.

3. Uninstall the product.

4. It will go through 3 stages. Make sure you complete those steps.

5. Restart the computer



Install the rss reader and your issue will be resolved.


Ded9
0
 
Twigg847Author Commented:
Fixed
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.