existing users missiing when creating a new mailbox on Exchange 2010

Situation: migrating from SBS 2003 to SRV 2K8 STD with Exchange 2010
1 single Forest with 1 domain (domain.local)

Every mailbox is moved to the new Exchange 2010 server

Exchange 2010 has also Domain Services role (+ GC)

problem : when creating a new user mailbox for existing users only a few users are shown in the list (users whithout a malboix are shown)

I have read this article already ; ran AD shema diagnostic tool , no problems found

http://www.experts-exchange.com/Software/Server_Software/Email_Servers/Exchange/Q_25832166.html

 New user Mailbox for existing users New user Mailbox for existing users
LVL 1
antwerp2007Asked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
endital1097Connect With a Mentor Commented:
Whenever you are creating a new mailbox is will not show you objects that are already mailbox-enabled because they cannot have more than one mailbox
This reduces the results making it easier to find the correct object
0
 
antwerp2007Author Commented:
Every moved mailbox to Exchange 2010 is available (shown) in Mailboxes - ESM console EXCH2010

read this article but i do not have the same problem because i can see the mailboxes on the Exchange 2010 server

http://www.telnetport25.com/component/content/article/1-exchange-2007-gen/315-forcing-the-removal-of-exchange-attributes-on-a-directory-user-the-removeexchangeatributes-tool.html

Mailboxes-Exch2010.bmp
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.