• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 2446
  • Last Modified:

problems re installing Exchange 2010 in recovery mode

I destroyed my exchange2010  server so I reinstalled windows and when trying to reinstall exchange it complains that I have to use the recovery mode:

setup.com /m:RecoverServer

but when I do that I get this error:

exchange server 2010 build 14.1.218.15 or later must be used to preform a recovery of this server.

I believe this is exchange 2010 sp1 which would make sense because I had sp1 installed. But my CD doesn't have sp1 built in.

what should I do?

0
StellerSystems
Asked:
StellerSystems
  • 2
1 Solution
 
StellerSystemsAuthor Commented:
I have solved this problem.

I just needed to download the install program from microsoft that already has sp1 in it. its name was  Exchange2010-SP1-x64.exe. then execute it to extract the contents to a folder, cd to the dir and execute the recovery install again:

 setup.com /m:RecoverServer

because Active directory already knew about the server, all my settings were preserved. This is a way better option then the "delete everything to do with exchange in AD" plan some people suggest.






0
 
StellerSystemsAuthor Commented:
I solved the problem before I got any replies, so I thought I would post the solution instead of just deleteing it. someone somewhere will have this problem too one day and I didn't find much about it on the web.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now