SSL timeouts when nated through Cisco ASA

We have a client that accesses their server with SSL. They lose connection for about 1 minute and they can't ping the server anymore but they can ping the firewall interface. The connection comes back after 1 minute. This happens at different intervals. The connection never timeout from the inside of the firewall.

Is there a timeout value I need to tweek? Any other ideas?
samashcamAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

mshowalterCommented:
Is there any information in the logs on the ASA?
0
samashcamAuthor Commented:
Nothing out of the ordinary.  
0
samashcamAuthor Commented:
Upgraded the code to 8.3 and everything is good now.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
samashcamAuthor Commented:
Once upgraded the error went away.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Hardware Firewalls

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.