We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

problem logging into owa in sbs2003

gerpaqit
gerpaqit asked
on
424 Views
Last Modified: 2012-08-14
Hi.. i have an issue logging into owa on an sbs 2003 box.

this was working perfectly yesterday... i am not sure what has happened since...

when i login by eirh going to go https://servername/exchange (or https://remote.domain.com/exchsange), i get the initla owa login screen but when i login i am presented with a lsit of directories which look like a list oe each mailbox.... this happpens regard;ess of who i log in as..

i i have attached a screenshot of what i get..can anyone help??


ger

owa-problem.jpg
Comment
Watch Question
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 2 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE