BES Administration Console - Unable to login

Hi Everyone,

I'm moving a set of VMs from one physical server to a new physical server. As part of the process I'm trying to install BES Express on a new server. The install goes fine using a local SQL Server 2005 Express database.

After the install I try to start the Administration Console website, which comes up fine. I then try to login to the Administration console. I enter in the username and password, click Login and the site tries to login but nothing happens. No error message, no timeout, no incorrect password, the site just hangs there trying to load the administration console. Hoping it would time out and give me an error message, I've left it sitting there for hours with no luck.

I've looked at all the log files and don't see anything in there (No errors).
LVL 1
natediggscsuAsked:
Who is Participating?
 
sunnyc7Connect With a Mentor Commented:
Can you restart all services and try again ?
In this order

Router > Dispatcher > Controller.
Stop Router First > then...
Start Router First
0
 
sunnyc7Commented:
check how BES services are logging in (domain/besadmin or local system account)
You can change it to domain/besadmin account if it's running as LSA
Check if you can connect to DC/GC from the BES Express VM
0
 
natediggscsuAuthor Commented:
It's set to login in as AD.
0
Problems using Powershell and Active Directory?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

 
sunnyc7Commented:
Can the BESVM communicate with exchange
0
 
sachin5333Commented:
First check below registry entrise set properly. It should be pointing to Jvm.Dll

>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BAS-AS\Parameters\JVM Library (REG_SZ)

>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BAS-NCC\Parameters\JVM Library (REG_SZ)

After that restart the BB AS and BB NCC service. Wait for 10 mins and then use domain admin credentials to login webconsole.  
0
 
sunnyc7Commented:
good point @sachin5333 - I totally forgot about it.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.