Backup Exec 2010 Errors

Getting the following errors on a server that doesnt exist anymore:

Click an error below to locate it in the job log
A selection on device \\server.domain.local\D: was skipped because of previous errors with the job.

A selection on device \\server.domain.local\Shadow?Copy?Components was skipped because of previous errors with the job.

A selection on device \\server.domain.local\System?State was skipped because of previous errors with the job.

Backup- server.domain.localUnable to attach to \\server.domain.local\C:.

V-79-57344-33932 - Unable to attach to a resource.  Make sure that all selected resources exist and are online, and then try again.  If the server or resource no longer exists, remove it from the selection list. Edit the selection list properties, click the View Selection Details tab, and then remove the resource.

Unable to attach to \\server.domain.local\D:.

V-79-57344-33932 - Unable to attach to a resource.  Make sure that all selected resources exist and are online, and then try again.  If the server or resource no longer exists, remove it from the selection list. Edit the selection list properties, click the View Selection Details tab, and then remove the resource.

V-79-57344-65055 - AOFO: Initialization failure on: "\\server.domain.local\Shadow?Copy?Components". Advanced Open File Option used: No.

Snapshot provider error (0xE000FE1F): The device cannot be found.

Check the Windows Event Viewer for details.

V-79-57344-65055 - AOFO: Initialization failure on: "\\server.domain.local\System?State". Advanced Open File Option used: No.
Snapshot provider error (0xE000FE1F): The device cannot be found.
Check the Windows Event Viewer for details.

The backup list (selection details) doesnt show the server...   ideas?
LVL 1
CHI-LTDAsked:
Who is Participating?
 
S00007359Connect With a Mentor Cloud Engineering OfficerCommented:
Yes. please re-create a new backup selection list. the existingone is stuffed?
0
 
southwestsixteenCommented:
Hi. I've seen this many times.

1. Either clear the server mentioned above from the backup job selection list or delete the backup job entirely (if you're confident you can recreate it)
2. Install the latest BE Remote Agent on the server that was giving issues
3. Restart the backup exec services. Run Liveupdate prior to this to make sure you're up to date.
4. Open the job properties and re-add the server above to the backup selection list or create a new backup job with the same selection as the old one.

Let me know if you have any questions about the steps above and I can explain in more detail.
0
 
CHI-LTDAuthor Commented:
caused by an upgrade from 11d to 2010.  seelction lost completely different to the gui list.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.