[Last Call] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 774
  • Last Modified:

Forefront deployment not being distributed

I am getting ccm to install correctly and i see the directories being created but the apps themselves do not get out. I can see the fep deployment under run advertised programs on the client but the file itself does not get out.
0
Mdismukes
Asked:
Mdismukes
  • 3
  • 2
1 Solution
 
merowingerCommented:
isn't it a silent installation?!?
Check out the logs on the client to get the state. especially cas.log and execmgr.log
0
 
MdismukesAuthor Commented:
in cas.log the only real error i get is
Error: DeleteDirectory:- Failed to delete Directory C:\WINDOWS\system32\CCM\Cache\07000004.2.System with Error 0x00000002.

I get
 Cancel content request for program Install package 07000004 as content version has changed.
 it is not an error though.
0
 
merowingerCommented:
Can you please check the Package State on the Distribution Point.
0
 
MdismukesAuthor Commented:
I noticed that it is infact installing on our laptops here that are on a unique ip range yet our boundries are set in AD. plugging in the laptop gives a 10.70.x.x ip where wireless runs at 10.90.x.x and it will install with wireless.
0
 
merowingerCommented:
Make sure the Clients IP Addresses matches the Boundaries.
For a better troubleshooting download the Tool "Roger Zander's Client Center" and connect to a Client where the installation stucks
0

Featured Post

Free Tool: Subnet Calculator

The subnet calculator helps you design networks by taking an IP address and network mask and returning information such as network, broadcast address, and host range.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now