Server 2008 connected to network but saying its not install hyperv is installed

I recently did windows updates and it installed an update for a 'Realtek PCIe GBE Family Controller'.  I also uninstalled Hyper-V.  Ever since then, my server is connected but its showing the network adapter with a red x.  When I open cmd and installed Hyper-V with servermangecmd, it all of a sudden starts to work.  Hyper-V is already installed and I keep installing it over and over and that fixes the issue.  I can't even open up the network sharing center until I use the install hyperv command.  Any ideas?
LVL 1
cmb991Asked:
Who is Participating?
 
cmb991Connect With a Mentor Author Commented:
I tried that.  Roll Back Driver is grayed out.  I'm thinking my only option is to reinstall the DC...
0
 
cmb991Author Commented:
Disregard about the Hyper-V thing, that isn't the case.  Its something to do with that update I installed but I can't find the driver update that I installed from Microsoft updates in the recently installed updates ....
0
 
Svet PaperovIT ManagerCommented:
You can open Device Manager, open properties of the network card, and in Drive tab, you can perform Roll Back Driver. This will remove your driver update.
0
 
cmb991Author Commented:
Reinstalled DC
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.