We help IT Professionals succeed at work.

GAL Photos not all Appearing in Outlook 2010

adamy12
adamy12 asked
on
Medium Priority
795 Views
Last Modified: 2012-05-11
I have photos loaded into the GAL, am running Outlook 2010 and Exchange 2007.
Here is the issue:
IN non cached mode, the photos from the GAL appear at the bottom of an email when you put senders address in. In cached mode, only some users seem to work.
When looking at the contact card in outlook or hovering over the email address the photo is always there.
I have seem some posts indicating Exch 2007 doesnt support GAL photos in cached mode. However quite a number of photos appear. I have:checked its not just me or my PC, re-uploaded some of the pics that dont appear, rebooted client, rebuild OAB, created new Outlook profile. Still the same results.
Comment
Watch Question

HOw you have updated the photos in GAL . using any third party or just updated as aseperate attribute in AD?

Author

Commented:
I tried a number of different third party tools to load pic into GAL. With same results.
Unlock this solution and get a sample of our free trial.
(No credit card required)
UNLOCK SOLUTION

Author

Commented:
didnt fully solve issue but seems like a good start
Unlock the solution to this question.
Thanks for using Experts Exchange.

Please provide your email to receive a sample view!

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.