[Last Call] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 299
  • Last Modified:

Exchange 2010 ActiveSync

I have a Small Business Server 2011 running exchange 2010. All phones, (one windows phone, two droids, one iphone) all can sync all folders. The sync is fast actually. However, I cannot send a message from the handheld devices. It just goes to the outbox and sits there. IT also never appears on the server in OWA or in Outlook. If i send from OWA or Outlook the message will appear on the handheld in Sent as expected.

This has been a fight for days. Any help welcome.
0
jamesl001
Asked:
jamesl001
1 Solution
 
jamesl001Author Commented:
This issue has been resolved. There was an update from MIcrosoft that fixed the issue. If anyone experiences this issue then they can run the Download updates from Microsoft Update in the updates window on the server and then install the required updates. Should fix the problem.
0
 
lastlostlastCommented:
Great to know that the issue was fixed... It would help other admins like me if you could check and let us know if you can pinpoint which update that helped.

Thanks
- LLL
0
 
Chris BottomleyCommented:
This question has been classified as abandoned and is closed as part of the Cleanup Program. See the recommendation for more details.
0

Featured Post

Concerto's Cloud Advisory Services

Want to avoid the missteps to gaining all the benefits of the cloud? Learn more about the different assessment options from our Cloud Advisory team.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now