• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 899
  • Last Modified:

Connection to server failed Exchange 2010 and Iphone4

I have migrated to exchange 2010 and owa and everything seems to work great. However i add my account to exchange via the iphone it says it's successful and then when I go to open my email on the phone i immediately get a the connection to the server failed. Can not get Mail.

Any help on this would be great
0
Coryvmcs1
Asked:
Coryvmcs1
  • 2
1 Solution
 
MegaNuk3Commented:
Have a look at:
http://www.experts-exchange.com/Software/Server_Software/Email_Servers/Exchange/A_2861-Activesync-Working-But-Only-For-Some-Users-On-Exchange-2007-2010.html

Also, if you test a new test user +mailbox does it work? If not, do you get any errors when testing ActiveSync on www.testexchangeconnectivity.com ?
0
 
Coryvmcs1Author Commented:
Thank you this worked perfectly i had somehow the users on a group object which was messing things up.
0
 
MegaNuk3Commented:
Thanks for the points.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now