Citrix XenApp Fundamentals 2.0 External Site not working (and change 443?)

Hi we have a new Citrix Xenapp 2.0 installation on Server 2003 R2.

This is also a Blackberry Professional Services server.

When I try to access the site over https (443) it goes to the Blackberry Modile Data Connection Service.

I also notice my External Website in IIS is stopped and when trying to start it it says the process in already in use.

I need to somehow be able to access my site externally, any suggestions?

PS - I have a SSL cert from Godaddy installed
btnyAsked:
Who is Participating?
 
btnyConnect With a Mentor Author Commented:
I wound up just creating a VM and installing on that.
0
 
Carl WebsterCommented:
I would not have installed Fundamentaals 2 on a server that is also running BPS.  They each want to own IIS.  Do you not have another server for Fundamentals 2?
0
 
btnyAuthor Commented:
Only other server is a SBS 2003 server
0
 
Carl WebsterCommented:
Yuck, between a rock and a hard place.   I have nothing to offer you.  Sorry.

I know that SBS is a specialized beast that owns IIS and because it is a DC, cannot have local accounts.  Fundamentals 2 requires local accounts.

Looks like Blackberry already owns port 443.  You will need to reconfigure CSG to use a different port.
0
 
btnyAuthor Commented:
No other way but to do install on separate server
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.