Exchange 2007. Cannot send appointments to single user.

Hey Experts.
I got a Exchange 2007 server running with around 15 users.  Everything works great except no one cant send appointments to a single one user.  When they try to send to this user they get a undeliverable.   I have done some looking online and people have talked about it being caused by a corrupt item in that users mailbox.  I have created a new datastore and tried moving that user to it and same thing happens.  I have created a new datastore and moved all 15users to it and it still continues to happen.  Any ideas out there?  Like i said it is ONLY appointments that have this issue normal email works just fine.


#550 5.2.0 STOREDRV.Deliver: The Microsoft Exchange Information Store service reported an error. The following information should help identify the cause of this error: "MapiExceptionJetErrorReadVerifyFailure:...,
tsukrawAsked:
Who is Participating?
 
BBQSTEAKConnect With a Mentor Commented:
The problem you are describing is evidence of a corrupt mailbox or mail database.  You created a new database, and moved the user, which almost always cleans corruption.

I would like to rule out that there is not something happening with that users OST that is causing the problem.   Sending in OWA would rule out a local client problem.

0
 
BBQSTEAKCommented:
please create a new user on the new database and let me know if there is a problem.
0
 
tsukrawAuthor Commented:
There is no issues with new user or other users just with this one person.  
0
Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

 
BBQSTEAKCommented:
have you tried sendining these invitations out from OWA?  does it work?  have you blown out the OST/profile?
0
 
tsukrawAuthor Commented:
Hmm i have not tried OWA but will check that out.  And i have not blown out the OST file?  You think i might be a issue with the OST file on the recipient side?
0
 
tsukrawAuthor Commented:
Ended up being a corrupt datastore.  Created a new datastore and moved all users over to the new datastore.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.