?
Solved

OWA Broken after failed Exchange 2007 SP3 Install

Posted on 2011-05-04
6
Medium Priority
?
1,273 Views
Last Modified: 2012-06-27
Hi all,

I'm pretty much at the end of my tether with 2008 SBS, no matter what I do it finds a new and unique way of letting me down spectacularly.

I recently attempted an installation of Exchange SP3 on a Server 2008 SBS server and it promptly got stuck at transport hub counters (or words to that effect) I left if for 30 hours but it was clearly going nowhere and there was no way of politely asking it to stop so had to end the update installer process.  

Unfortunately have just found out that OWA is now broken as a result.  Access is broken internally and externally.  

When I go into IIS and try to look at the Exchange and Exchweb directories I get an IIS error Could not find a part of the path "\\.\BackOfficeStorage\domain.local\ExchWeb" or \Exchange.

It seems the virtual directories have been wiped out, as I'm not very good with IIS I was hoping one of you clever people could perhaps talk me through setting this up again please?

Many thanks

Adam

0
Comment
Question by:amlydiate
  • 3
  • 3
6 Comments
 
LVL 28

Expert Comment

by:MAS
ID: 35696861
Go to add/remove programs in the server  
(make sure u have exch DVD with u now)

Select exchange2010 and click remove
Click next.

and check CAS is ticked or not.

If it is ticked remove(uninstall) and retart the server.

Then insert the dvd and double click setup.com and tick the CAS and install it again.

Please let me know what happened

0
 

Author Comment

by:amlydiate
ID: 35697698
Hi,

This is Server 2008 SBS running Exchange 2007 so there is no Exchange DVD as such...
0
 
LVL 28

Accepted Solution

by:
MAS earned 2000 total points
ID: 35698268
0
Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 

Author Comment

by:amlydiate
ID: 35698969
Hi,

If I remove Exchange and reinstall it will it not delete the mailboxes?
0
 
LVL 28

Expert Comment

by:MAS
ID: 35706578
You are not removing mailbox role.

You are just removing CAS. This is to make your OWA working.

This is not related to mailbox
0
 

Author Closing Comment

by:amlydiate
ID: 35723910
Thanks, reinstalling CAS role worked a treat!
0

Featured Post

Nothing ever in the clear!

This technical paper will help you implement VMware’s VM encryption as well as implement Veeam encryption which together will achieve the nothing ever in the clear goal. If a bad guy steals VMs, backups or traffic they get nothing.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

What is an ISAPI filter?   •      It's an assembly (.dll file) that can add or change the way IIS works.   •      They can be enabled globally for your web server or on a site-by-site basis.   When the IIS server receives a request, enabling the ISAPI fi…
If you are a web developer, you would be aware of the <iframe> tag in HTML. The <iframe> stands for inline frame and is used to embed another document within the current HTML document. The embedded document could be even another website.
Is your data getting by on basic protection measures? In today’s climate of debilitating malware and ransomware—like WannaCry—that may not be enough. You need to establish more than basics, like a recovery plan that protects both data and endpoints.…
In a question here at Experts Exchange (https://www.experts-exchange.com/questions/29062564/Adobe-acrobat-reader-DC.html), a member asked how to create a signature in Adobe Acrobat Reader DC (the free Reader product, not the paid, full Acrobat produ…
Suggested Courses
Course of the Month14 days, 21 hours left to enroll

840 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question