Outlook 2010 Exchange 2010 address problem?

Folks,

I recently migrated an SBS 2003 server to SBS 2011.  I used the migration wizard, and all went well with one exception; while converting one users mailbox from legacy to the new exchagne 2010 user mailbox, I had one with too many corrupt items.  I ended up creating a mailbox for this user from EMC, and importing her email items from her ost.

She can send and receive email and has been for about a week.
The problem: when she does a "reply all", she gets a bounceback when sending a copy to herself. The message is:

The e-mail address you entered couldn't be found.  Please check the recipient's e-mail address ad try to resend the message.  If the problem continues, please contact your helpdesk.

Expanding out the invalid address shows:
IMCEAEX-_O=FIRST+20ORGANIZATION_OU=FIRST+20ADMINISTRATIVE+20GROUP_CN=RECIPIENTS_CN=correctusername@domain.com

Thoughts?
LVL 2
pbenningfieldAsked:
Who is Participating?
 
Adam BrownSr Solutions ArchitectCommented:
You need to clear out the Autocomplete cache for her account. In Outlook, go to File->Options-> Mail -> Scroll down to Send Messages-> Click Empty Autocomplete Cache for outlook 2010. Let me know if you're using a different version of outlook.
0
 
steinmtoCommented:
Check her contacts to see if she has her self in the contacts.  It sounds like a bad contact.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.