[Last Call] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 2409
  • Last Modified:

Exchange 2010 SP1 OWA serach is not working

Hi,
I have MS-Exchange 2010 SP1
When search for mails from MS-Outlook client it works properly
But when apply mail search from OWA it returs with the following error:

"The action couldn't be completed. Please try again"

i have stopped the Search indexer service and remove Cataloge folder then restart it again.
but the problem still as it is.

please any help?
0
mtarabay
Asked:
mtarabay
  • 2
1 Solution
 
KSK2000Commented:
Pls check whether you have content indexing files(.CI extensions) in the cataloge folder and it is growing in size. Also check your application log for the event 9877 with errors 0x80043629
error 0x8007007e. If you see both, the only workaround is to have HUB and CAS installed on MBX server.
0
 
mtarabayAuthor Commented:
After download and install Roll-up2 for Exchange 2010 SP1, everything is OK and search works properly onto OWA.
Thanks.
0
 
mtarabayAuthor Commented:
OK
0
 
dassr23Commented:
I have the same issue and rollup 2 is installed already. Anything else to check?
0

Featured Post

Making Bulk Changes to Active Directory

Watch this video to see how easy it is to make mass changes to Active Directory from an external text file without using complicated scripts.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now