CRM Queues not working.

Hello Experts,

I have a curious problem after we upgraded our CRM from 4.0 to 2011.  I had several workflows set up to move cases into Queues as certain properties were changed.  After we had changed over there were several Queues that were added as expected but non of the queues in the new CRM setup have any cases associated to them.  Nor will the queues show a case associated to them if you have a case open and select Add to Queue.  What would cause this.

One possible important fact is that we had to move our email server over separate from the crm server.  Could that have broken the Queue associations.  The reason I ask is because I noticed in the Queue management section under Settings/Business Management/Queues there is an email setting for each Queue.

Hoping this is a simple setting issue.
CW596Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

 
CW596Author Commented:
Looking further into this issue I am starting to think what I need to do is create security roles and assign them to teams in order for team members to be able to view queues.   Could someone give me some tips about this.
0

Experts Exchange Solution brought to you by ConnectWise

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.