page looks fine in FF but not IE9

TrueBlue
TrueBlue used Ask the Experts™
on
Hi!

The below listed test page looks fine in FF, but not IE9..
http://www.topsecurityinc.com/test-folder/browsewebcustomerslist-new.htm
.
Here is the stylesheet:
http://www.topsecurityinc.com/test-folder/style.css

When viewed using IE9:
1) This page becomes left justified instead of centered.
2) There is a clear box to the right of the copyright text in the bottom box.
3) There is a horizontal line above the top navigation bar.
 
Any specific corrections would be appreciated.
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®

Author

Commented:
Senior Web Developer
Commented:
I just remove the code
<!-- BEGIN DEBUG INFORMATION
beginning of the page
Object: objCN
SESSION("BrowseWebCustomers#BrowseWebCustomers#COL")
ConnectionString:           = "Provider=SQLOLEDB.1;Password=xxxx;Persist Security Info=True;User ID=xxxxx;Initial Catalog=xxxx;Data Source=xxxx;Extended Properties="Port=xxxxx";Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096;Workstation ID=xxxxx;Use Encryption for Data=False;Tag with column collation when possible=False"
SESSION("BrowseWebCustomers#COL")              = "CustomerName"
SESSION("BrowseWebCustomers#SRT")              = "ASC"
SESSION("BrowseWebCustomers#PreviousColumn")   = ""
SESSION("BrowseWebCustomers#PreviousSort")     = ""
SESSION("BrowseWebCustomers#mySort")           = "ASC"
SESSION("BrowseWebCustomers#myOrder")          = "ORDER BY dbo.WebCustomers.CustomerName ASC"
SESSION("BrowseWebCustomers#WHR")              = "dbo.WebCustomers.CorporateID = xxxx"
END DEBUG INFORMATION -->

<!-- BEGIN DEBUG INFORMATION        
After opening the RS
Object: objCN
ConnectionString:           = "Provider=SQLOLEDB.1;Password=xxxx;Persist Security Info=True;User ID=xxxxx;Initial Catalog=xxxx;Data Source=xxxxx;Extended Properties="Port=xxxxx";Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096;Workstation ID=xxxxx;Use Encryption for Data=False;Tag with column collation when possible=False"
SESSION("BrowseWebCustomers#COL")              = "CustomerName"
SESSION("BrowseWebCustomers#SRT")              = "ASC"
SESSION("BrowseWebCustomers#PreviousColumn")   = ""
SESSION("BrowseWebCustomers#PreviousSort")     = ""
SESSION("BrowseWebCustomers#mySort")           = "ASC"
SESSION("BrowseWebCustomers#myOrder")          = "ORDER BY dbo.WebCustomers.CustomerName ASC"
SESSION("BrowseWebCustomers#WHR")              = "dbo.WebCustomers.CorporateID = xxxx"
END DEBUG INFORMATION -->

<!-- BEGIN DEBUG INFORMATION 
        Object: myLink - submitted column sort link
        Value:  "<a href='/browsewebcustomerslist.asp?COL=CustomerName&amp;SRT=DESC'>Name</a>"
     END DEBUG INFORMATION -->

Open in new window


And It's working . Please check it.

Author

Commented:
jagadishdulal,

I can not remove this code because without it the table would not be able to retrieve the data from the database.

Any other ideas?

Author

Commented:
jagadishdulal,
I stand corrected.
The debug mode was never turned off by the original developer.
Thank you.

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial