We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Exchange 2010 Transition Connector issues

rslive
rslive asked
on
274 Views
Last Modified: 2012-05-11
All,

I have installed Exchange 2010, I can receive/send mail between the test mailboxes in 2010 but no connectivity between 2003 as this is a transition.

In the management shell I enter Get-RoutingGroupConnector | ft -autosize and nothing shows in the results, it did when I 1st installed the server.

I have followed a very good manual from Paul Cunningham, Exchange Server Pro, ++ to this guide.

I guess im after any guidance or trouble shooting tips as most things look to be working ok.
Comment
Watch Question
Customer Engineer
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE