Images are missing from Exchange 2007 SP2 installation.

xpandit
xpandit used Ask the Experts™
on
Hi Please assist with the following; I'm upgrading Exchange 2007 SP1 to SP2 on a Windows 2008 standard server. when running the EXchange Service pack 2 , i see no images...please see attached no image file... instead i should be seeing the following...please see attached image (expected image) expected image.
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Are you running the setup as administrator?
Are you sure the installer isn't corrupt?
 

Author

Commented:
Yes i'm running setup as Administrator. The installer isn't corrupt at all. I have just ran a small application called brava reader and it installed correctly , i could see the graphics while installing it. i have now just downloaded Exchange SP3 and ran it , it shows the same problem as with SP2. On another server with the same spec the SP's show images correctly.
Try this - regsvr32.exe jscript.dll

then run the upgrade again

or do this after the regsvr

open elevated cmd, and navigate to the setup folder, run setup from cmd
CompTIA Security+

Learn the essential functions of CompTIA Security+, which establishes the core knowledge required of any cybersecurity role and leads professionals into intermediate-level cybersecurity jobs.

Author

Commented:
Well done!
just out of curiousity, which one did it for you?
and no problem:)

Author

Commented:
I went for this one:

regsvr32.exe jscript.dll

I ran CMD as administrator and ran the command... immediately ran the upgrade. It opened instantly.
ok thanks ;-)

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial