troubleshooting Question

Cisco 2921 w/switch module LED indicators

Avatar of Netrinc
Netrinc asked on
RoutersSwitches / Hubs
9 Comments1 Solution1323 ViewsLast Modified:
So we have a couple 2921 routers with the 48 port switch service modules installed. When we plug devices into the switch module ports, the LED indicator lights do not go on right away. This is unlike any Cisco equipment I've dealt with in the past. After several minutes the indicator lights turn on. However when we disconnect the devices from switch module the indicator lights continue to be lit for several minutes after.

Can anyone tell me why this happens on the brand new equipment?
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Netrinc

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Log in to continue reading
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform for $9.99/mo
View membership options
Unlock 1 Answer and 9 Comments.
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
See how we're fighting big data
The Value of Experts Exchange in My Daily IT Life

Experts Exchange (EE) has become my company's go-to resource to get answers. I've used EE to make decisions, solve problems and even save customers. OutagesIO has been a challenging project and... Keep reading >>

Mike

Owner of Outages.IO
Phoenix, Arizona, United States
Member Since 2016
Join a full scale community that combines the best parts of other tools into one platform.
Unlock 1 Answer and 9 Comments.
View membership options
“All of life is about relationships, and EE has made a virtual community a real community. It lifts everyone's boat.”
William Peck

Member since 2004