Avatar of KBElectronics
KBElectronics
 asked on

Logon script not mapping drives

I have a on OU with a GPO that was copied from an existing policy. This policy worked with no issues at all. The only change I made to this new policy is that I changed the logon script being used, but now the drives are not mapping. I have run gpresult and the GPO is being applied, but not drives mapping. If I run the logon script manually the drives map perfectly so I no the script works. Not sure where to go from here.

Windows Server 2003 R2 SP2
Windows XP Pro SP3
Windows Server 2003Windows XPVB Script

Avatar of undefined
Last Comment
johnb6767

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
johnb6767

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
josika

Can you post the script please?
KBElectronics

ASKER
Johnb6767: checking the event logs was all I needed to do. There was a USERINIT error, I just added the script wrong to the policy and it could not locate it properly. Careless mistake and even more dumb not checking the log before posting here. Thanks for pointing me in the right direction.
johnb6767

:-)

Glad it was simple....
This is the best money I have ever spent. I cannot not tell you how many times these folks have saved my bacon. I learn so much from the contributors.
rwheeler23