Avatar of madhatter5501
madhatter5501
Flag for United States of America asked on

exchange 2010 outlook web app themes

am I missing something here, I can't find the themes in a fresh install of exchange 2010.  I haven't yet installed sp1 if that makes a difference.  can someone point me in the right direction to have the themes available for users.
Exchange

Avatar of undefined
Last Comment
ronnypot

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
bigmack333

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
madhatter5501

ASKER
thats the problem, there is no drop down on options
8-11-2011-12-03-52-AM.png
bigmack333

Do you experience the same problem if you use a normal user account?
madhatter5501

ASKER
same deal with another user account
All of life is about relationships, and EE has made a viirtual community a real community. It lifts everyone's boat
William Peck
SOLUTION
ronnypot

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
madhatter5501

ASKER
its happening on all the computers and I have tried both firefox and IE8/9
madhatter5501

ASKER
I figured this out, after installing all the updates on the server and installing sp1 on exchange, it started working.
madhatter5501

ASKER
thanks for the help troubleshooting
Get an unlimited membership to EE for less than $4 a week.
Unlimited question asking, solutions, articles and more.
ronnypot

Good to here you solved your problem! And thanks for sharing the solution