Solved

email not working on mobile phones

Posted on 2011-09-02
12
233 Views
Last Modified: 2012-05-12
Hi,

I have an exchange server (2003 sp2) and all of a sudden it has stopped working for email on mobile devices yet OWA to the same box is still working?

Any ideas how to fix it?
0
Comment
Question by:jonathanduane2010
12 Comments
 
LVL 17

Expert Comment

by:Viral Rathod
ID: 36472331
Make sure all the Exchange services including IIS and www are up and running fine.
0
 

Author Comment

by:jonathanduane2010
ID: 36472346
they are all started
0
 
LVL 17

Expert Comment

by:Viral Rathod
ID: 36472354
Can you tell me the error message while browsing the OWA ?
0
Optimizing Cloud Backup for Low Bandwidth

With cloud storage prices going down a growing number of SMBs start to use it for backup storage. Unfortunately, business data volume rarely fits the average Internet speed. This article provides an overview of main Internet speed challenges and reveals backup best practices.

 
LVL 17

Expert Comment

by:Viral Rathod
ID: 36472363
Please check the Eventviewer and post if you find any critical events releted to Exchange.
0
 

Author Comment

by:jonathanduane2010
ID: 36472364
on my iphone i am just getting "connection to server failed"
0
 
LVL 17

Expert Comment

by:Viral Rathod
ID: 36472376
Please try to browse the OWA from the server and post the error message .
0
 
LVL 17

Expert Comment

by:Viral Rathod
ID: 36472384
If you want to troubleshoot activesync then you can refer the following alanhardisty article :

http://alanhardisty.wordpress.com/2010/02/28/exchange-2003-and-activesync-configuration-and-troubleshooting/ 
0
 

Author Comment

by:jonathanduane2010
ID: 36472385
ok now from the server i am getting

Error: Access Denied
0
 

Author Comment

by:jonathanduane2010
ID: 36472389
outside the domain i am able to connect??
0
 
LVL 7

Expert Comment

by:jimmithakkar
ID: 36472390
HI

RE install exchange server 2003 sp2

or its occure if you apply ms update or any rollup update

after install exchange sp2 it should resolve if not please know which rollup you have install.  



0
 

Author Comment

by:jonathanduane2010
ID: 36472414
ok i am going to update to sp2 will let you know the results
0
 
LVL 20

Accepted Solution

by:
Satya Pathak earned 250 total points
ID: 36472506
0

Featured Post

Are your AD admin tools letting you down?

Managing Active Directory can get complicated.  Often, the native tools for managing AD are just not up to the task.  The largest Active Directory installations in the world have relied on one tool to manage their day-to-day administration tasks: Hyena. Start your trial today.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Read this checklist to learn more about the 15 things you should never include in an email signature.
This article aims to explain the working of CircularLogArchiver. This tool was designed to solve the buildup of log file in cases where systems do not support circular logging or where circular logging is not enabled
To show how to create a transport rule in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow >> Rules tab.:  To cr…
This video discusses moving either the default database or any database to a new volume.

820 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question