• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 726
  • Last Modified:

SBS 2011 will not load profile after setup

after installing sbs 2011 with defaults, when i get to logon and enter credentials all i get is a blank light blue screen.

 this is a fresh installation on a proliant ml350 g6 with all updated firmware, bios and drivers.

this is the first logon with an account that does not contain "admin" or anything similar

when i force my way to advanced management there are many errors in the logs one of which is the user profile service.

there is nothing i can tell that is unique about this install so im at a loss

any help appreciated
1 Solution
Marc DekeyserSr Premier Field EngineerCommented:
It is possible you have corrupted install media. Did you download and burn the iso`s?
aslamsurveTeam LeadCommented:
Do you SBS 2003 in co-exsistent?
Was it a migration from SBS 2003 to SBS 2011 & then you got the issue or was it a clean-install?
Can you login in the safe-mode or safe-mode with networking?
Suliman Abu KharroubIT Consultant Commented:
Do you use HP smart start DVD?
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Easily manage email signatures in Office 365

Managing email signatures in Office 365 can be a challenging task if you don't have the right tool. CodeTwo Email Signatures for Office 365 will help you implement a unified email signature look, no matter what email client is used by users. Test it for free!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now