Solved

slideshow hover not working properly

Posted on 2011-09-07
2
231 Views
Last Modified: 2012-08-14
The text link on my slideshow are supposed to turn to red when hovered over.  This is working intermittenly.  It was working when I had four, but when I doubled it to 8 it doesn't always work.  Is there something I should be putting in my reset file?  Any ideas what is causeing this?

http://insurance.illinois.gov/newdefault2/newdefaultflat3.asp
0
Comment
Question by:smitty62
2 Comments
 
LVL 30

Accepted Solution

by:
LZ1 earned 500 total points
ID: 36497662
Change the color on:  #featured li.ui-tabs-nav-item a  to red instead of #333333
0
 

Author Closing Comment

by:smitty62
ID: 36497693
Thanks
0

Featured Post

Announcing the Most Valuable Experts of 2016

MVEs are more concerned with the satisfaction of those they help than with the considerable points they can earn. They are the types of people you feel privileged to call colleagues. Join us in honoring this amazing group of Experts.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

SASS allows you to treat your CSS code in a more OOP way. Let's have a look on how you can structure your code in order for it to be easily maintained and reused.
Building a website can seem like a daunting task to the uninitiated but it really only requires knowledge of two basic languages: HTML and CSS.
The viewer will the learn the benefit of plain text editors and code an HTML5 based template for use in further tutorials.
The viewer will learn the basics of jQuery including how to code hide show and toggles. Reference your jQuery libraries: (CODE) Include your new external js/jQuery file: (CODE) Write your first lines of code to setup your site for jQuery…

837 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question